Groentenaandeel

De Klepper CSA teelt groenten en fruit. Groenten- en fruitaandelen worden echter apart verkocht. Deelnemers kunnen dus intekenen op groenten, op fruit of op beide.

Met een groentenaandeel kan je een jaar rond groenten komen oogsten op het veld of een wekelijks pakket komen ophalen of een combinatie van beide. Een 100-tal variëteiten passeert de revue. Ieder lid kan sowieso groenten komen oogsten op het veld, mits bijbetaling kan u ook af en toe kiezen voor een pakket of meteen voor een heel seizoen pakketten kiezen. Ook voor de pakketten geldt een seizoensaanbod. Deze zullen in het vroege voorjaar en late najaar dus een ander volume hebben dan in het hoogseizoen. Voor meer info bel 0477/33.64.86., mail dekleppercsa@gmail.com of vul hier je contactgegevens in

In de lente starten we met heel wat soorten sla en kruiden, bloemkool, spinazie, paksoi, koolrabi, broccoli, radijzen, peultjes, erwten, tuinbonen, worteltjes, rode én gele bieten, venkel, etc.

DSC_0645

In de zomer komen daar onder andere courgettes, tomaten (meer dan 10 soorten), paprika’s, pepers, aubergines, uien, look, selder, prei en boontjes bij.

P1060153

Maar ook in herfst en winter blijft er voldoende over, zoals pompoenen, wortelen, prei, kolen, spruitjes, spinazie, sla, aardpeer, raap, pastinaak, schorseneer, witloof, andijvie, rammenas, etc.

P1050839

Met dit aanbod voorzien we de oogstaandeelhouders in een gevarieerd aanbod van seizoensgroenten. Het oogstjaar loopt van 1 april tot 31 maart het jaar nadien.

Voor meer info vul hier je contactgegevens in of mail dekleppercsa@gmail.com of 0477/33.64.86.