Co-productie

Naast groenten en fruitaandelen, kan u bij De Klepper CSA ook terecht voor enkele andere bioproducten. Hiervoor werken we samen met lokale bioproducenten. Paddenstoelen worden tweewekelijks geleverd door Pad en Stoel, akkerbouwproducten (meel, pasta, ajuinen en aardappels) drie maal per jaar door de Boer(en)Compagnie en tweewekelijks zuivelpakketten worden geleverd door Dubbel Doel.

Drie keer per jaar brengt de Boer(en)Compagnie akkerbouwproducten zoals bewaarajuinen, aardappels, spelt-, tarwe, rogge- en boekweitbloem en pasta. Inschrijven kan via deze link. Let wel: enkel akkerbouwproducten worden naar De Klepper gebracht!

Paddenstoelen worden tweewekelijks geleverd door Pad en Stoel. Pad en Stoel kweekt biologisch zwammen in leegstaande ruimtes in Antwerpen en Gent. Ze plannen ook om zoveel mogelijk afvalstromen (zoals koffie, bierdraf, hout/papier,…) op te waarderen naar lekkere en gezonde paddenstoelen. Om dit alles te verwezenlijken, hopen de jonge stadslandbouwers dat er zoveel mogelijk mensen hun project steunen door de paddenstoelen te kopen. Een abonnement loopt 6 maanden, om de twee weken kan je dan 3 verschillende soorten paddenstoelen ophalen. Meer info en mogelijkheid om in te schrijven vindt u via deze link. De pakketten kunnen om de twee weken op donderdag tussen 16 en 19u worden opgehaald.

image.png

Dubbel Doel is een bioboerderij met melk en slachtvee. Seppe en Hilde voorzien u om de twee weken van een heerlijk zuivelpakket! Om hiervoor in te schrijven stuurt u best een mailtje of kom eens langs op donderdag tussen 16u30 en 19u dan is Seppe bij ons op de boerderij, meestal heeft hij ook wel wat extra mee (zuivel en vlees) dat zo te koop is.

_R9A2398